We are hiring!


https://www.linkedin.com/jobs/view/1571431726

Soil Scout etsii lisävahvistusta kansainvälisen myynnin tiimiinsä. Juuri varmistuneen lisärahoituksen turvin lähdemme valloittamaan maailmaa. Tavoitteenamme on tuottaa maanaalainen säätieto viiden vuoden kuluttua ympäri maailmaa.

Toimintamme perustuu jakelukumppaneihin, joiden tehtävänä on etsiä soveltuvia asiakkaista omalta alueeltaan. Me osaltamme tuemme näitä kumppaneita heidän pyrkimyksissään.

Soil Scoutin mukana pääset tutustumaan maailman parhaisiin golf-kenttiin, -stadioneihin, -viinitiloihin kuin myös keskilännen suuriin aroihin kaikilla mantereilla.

Tekninen myyntipäällikö toimii läheisesti yhdessä jakelukumppaneiden kanssa avustaen heitä myynnissä sekä käyttöönotoissa. Sinulle ei ole vierasta kirjaimellisesti laittaa käsiä saveen ja kykenet sujuvasti keskustelemaan niin golf-kenttien kenttämestareiden kuin viininviljelijöiden kanssa.

Startup-hengessä vastuu ei rajoitu tähän, vaan kanssamme pääset tekemään kaikkia toiminnan osa-alueita pitchaus mukaanlukien.

Agronomian perustietämys sekä tekniikan ymmärrys katsotaan eduksi. Jos sinulle avautuu termit LTE-M, Nb-IoT, Yagi ja Omni niin plussaa, mutta ei suinkaan välttämätöntä.

Ota yhteyttä:
Jalmari Talola, Soil Scout
jalmari.talola@soilscout.com
040 820 1709